Föredrag

Vi träffas på Thordéngården i Uddevalla för våra innemöten om inte annat anges.

Vägbeskrivning från blomhuset på Kuröd.
Sväng höger in på (172) Nordmannerödsvägen
Sväng vänster in på Fossumsvägen
Följ skyltar Thordéngården.

Entréavgiften är 50 kr om det inte står något annat i programbladet. På entrébiljetten lottas det ut  vinster och kaffe med dopp ingår.

Tiden är som tidigare satt till 15.30 bara för att vi skall hinna med att träffas, prata och dricka kaffe innan föredraget som börjar en halvtimma senare, kl 16.00, om inget annat anges i programmet.

Vid varje möte/föredrag har vi lotteri på skänkta växter. Har du plantor över efter delningar, som du inte själv skall ha, kan de passa alldeles utmärkt på lotteribordet istället för att hamna på komposten.

Allt med anknytning till vår hobby kan bli en vinst till lotteriet, t.ex. böcker, tidningar, kvistar, krukor, krukväxter mm.

Våren 2019

Söndag 20 januari kl. 15.30

Margareta Thorssell

botan-mz 010Trädgårdsnörd sedan 50 år tillbaka och har hunnit bygga upp flera trädgårdar med olika inriktningar. Med åren har hon insett att trädgården måste vara lättskött. Berättar om sin trädgård under vår, som­mar, höst och vinter och vi får se hur hon har löst sina behov av en lugn och fridfull trädgård med lite arbete som dessutom är njutbar året runt.

Söndag 24 Februari kl. 15.30

Årsmöte

GerbenGerben Tjerdsmaa från Gerbianska Träd­gården håller föredrag efter årsmötet.

 

 

Söndag 17 mars kl. 15.30

Ulf Sill

Berättar om sin trädgård i Mörrum, om Trillium och sällsynta woodlandväxter från världens alla hörn.

Söndag 14 april kl. 15.30

Mona Holmberg

Trädgårdsprofilen Mona Holmberg har en lång karriär inom trädgårdsbranschen och jobbar till vardags främst med gröna rum i offentliga miljöer Hon föreläser om perenner med inslag av små träd, buskar och lökar

Kommentarer inaktiverade.