Föredrag

OBSERVERA
Nedanstående planering kan komma att ändras
beroende på myndigheternas restriktioner

Vi träffas på Thordéngården i Uddevalla för våra innemöten om inte annat anges.

Vägbeskrivning från blomhuset på Kuröd.
Sväng höger in på (172) Nordmannerödsvägen
Sväng vänster in på Fossumsvägen
Följ skyltar Thordéngården.

Entréavgiften är 50 kr om det inte står något annat i programbladet. Swish finns

På entrébiljetten lottas det ut  vinster och kaffe med dopp ingår.

Tiden är som tidigare satt till 15.30 bara för att vi skall hinna med att träffas, prata och dricka kaffe innan föredraget som börjar en halvtimma senare, kl 16.00, om inget annat anges i programmet.

Vid varje möte/föredrag har vi lotteri på skänkta växter. Har du plantor över efter delningar, som du inte själv skall ha, kan de passa alldeles utmärkt på lotteribordet istället för att hamna på komposten.

Allt med anknytning till vår hobby kan bli en vinst till lotteriet, t.ex. böcker, tidningar, kvistar, krukor, krukväxter mm.

Våren 2021

Söndag 21 februari kl. 16.00

Årsmöte

Årsmötet kommer att hållas digitalt via Zoom

Man kommer att kunna logga in från klockan 15:30 för att få igång tekniken och bekanta sig med funktionerna. Möteslänk kommer att skickas ut till medlemmar.

Möteshandlingar hittar du här!

OBS! Möten Mars och April inställda!

Söndag 21 mars kl. 15.30

Ingela Jagne
Ingela Jagne, känd från Odla i P1 talar om naturnära trädgård som betyder att odla ekologiskt, att anpassa det man odlar till den plats man har. Det handlar om att lära känna sin jord, hur man ska gödsla och vilka växtval man gör. Men mest handlar det om odlarglädje

Söndag 18 april kl. 15.30

Jesper Lindblad

Jesper kommer att prata om hur man skapar en vacker och hållbar trädgård som är gynnsam för pollinerare. Det är jätteviktigt nu när det är så ont om pollinerande insekter. Alla kan göra något, om så bara en växt i en kruka. Jesper Lindblad är trädgårdsmästare i Kungälvs kommun.
Han har tidigare arbetat som trädgårdsmästare på Trädgårdsföreningen i Göteborg, vid Göteborgs botaniska trädgård samt på Läckö slottsträdgård.

 

 

Kommentarer inaktiverade.