Till Salu

Boken:

”Trädgårdsliv. Människorna och deras trädgårdar”
Christina Fryle och Inga Wallenquist
Sällskapet Trädgårdsamatörerna

Med anledning av att Sällskapet trädgårdsamatörerna fyllde 70 år presenterades dryga trettiotalet privata trädgårdar och deras ägare runtom i Sverige. Odlingsskicklighet och passion för växter står i centrum – att betvinga väder och vind och trotsa klimatzoner är en grundförutsättning. Inget tycks vara omöjligt och längtan efter nya spännande växter sporrar ständigt. Som läsare slås man ändå av hur flyktiga trädgårdar är. Många av dem som porträtteras har varit med länge, en del har till och med hunnit lämna sina trädgårdar. Men med denna kärleksfulla skildring med sina många vackra bilder, lever trädgårdarna på sätt och vis vidare och kan inspirera andra.
Boken säljs genom kretsen och kostar 100.-. En underbar bok som bör finnas hos varje TrädgårdsAmatör.

Krukor:

Krukor, etiketter och plantacote kan du beställa hos
Monica och Göran Hermanson, Hjälteby, 0304-66 15 66 eller via mejl till monnehermanson@hotmail.com
 i god tid före varje innemöte. Vill du handla mellan mötena ringer du och kollar när det passar att du kommer och köper dina varor.
För att underlätta hanteringen beställ 25, 50 eller 100 st. av de mindre storlekarna. Krukorna är fyrkantiga och djupa vilket är mycket bra för god rotut-veckling. Storlekarna som finns är 9x9x9,5 cm och 11x11x12 cm samt 13x13x13. Dessutom finns 2,5-liters runda krukor. Har du önskemål om andra storlekar eller tillbehör så prata med Monica eller Göran.
Priserna är självkostnadspriser och det aktuella priset får du när du beställer. Det finns även vita etiketter på rulle om 1000 st, gröna etiketter lösa i påse om 500 st  och Osmocote (långtidsverkande gödsel)
 
 

Torv:

Inköp av torvblock
kan du göra hos Mattias Andersson 0705-64 73 47. Försäljning endast kvällstid på måndagar. Torvblocken AVHÄMTAS i Älvängen. Blocken är i storlek 45 x 25 x 20 cm . Riven torv, extra grov i bal om 300 l .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer inaktiverade.